Wednesday, April 1, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Kasot...oh...kasot....

Smalam aku & dak2 futsal wat training as preparation for SUKOB 2009....
Kol 3.30 aku punch out & balik nak tukar baju...
Mase aku nak pakai kasot futsal aku tu....skali aku tgk kasot aku da lekang....
Dua2 blah lak tuhhhh...Waaaaaa...sedisnyeeeeeeee....tu kasot kesayangan aku tu....
Ade sentimental value....coz abah yang hadiahkan untuk aku....

Dee soh aku bli baru coz dia pon nak bli kasot futsal jugak....
Tapi aku rase berat ar nak bli baru...coz if aku da ade bende baru....
Nanti aku da tak layan yang lame...tu la masalah problem aku...(da la masalah..problem lak tuh)
So...bagi mengelakkan aku lupekan kasot tu...aku gi la anta kat cobbler....
Aku soh brader tu jaet kasik baek punyeeeeeeee....
Klau tak tahan gak...nanti mintak abah hadiah kasot futsal yg baru lak....huhuhu....

3 comments:

dee said...

Mase aku nak pakai kasot futsal aku tu....skali aku tgk kasot aku da lekang....:- yg ko tgk skali tu wat pe??tgk la berkali2..heehheee..tak yah pki kasut la main..cam ar tak biase...

GEODAIA said...

mengong mu...ko kene paham...kaki aku neh da kondem...kang tepleot ko nak ganti kaki aku...?

dee said...

ala..tepleot..nnt ade org tlg urut klu nak..ahahahahahaa..