Thursday, March 12, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Ada Apa Dengan Mereka? (Siri 2)

From left: Ida, Dee, Aku, G-ha, Mimie

Nor Hadisah @ Dee @ Isah

  • Flexible person - leh bawak kiri leh bawak kanan....jenis tak kesah....asal jgn bawak masuk disco sudah arrr...
  • Tak berkire
  • Bijak (dekan tiap2 sem tu mase diploma dulu...time tu dia mane nak kawan ngan aku...heheheh)
  • Baik ati
  • Pendengar yang setia & always bagi idea2 bernas & kate2 semangat bile aku tgh down...
  • Boleh dipercayai...pandai simpan rahsia
  • Single & available...

Norhasmimi @ Mimie

  • Suke wat muke masam...biase ar...kurang asam...
  • Tapi bile senyum nampak comel
  • Penakot
  • Agak 3 suku...kikikiki
  • Klau turun tangge, orang kat bawah da leh dgr keletung keletang bunyi kasut dia tambah plak klau kasut dia btumit....hentak cam nak bkawat....hahahahah

Noorshahidah @ Ida

  • Klau mimie agak 3 suku....dia neh plak 3 suku lebehhhh....
  • Tapi dalam kelas dia serius & agak focus....tgk mood gak arrr....
  • Klau study cam nak masuk dalam buku...tekun nak mampos...nak kaco pon takot...
  • Pandai masak...
  • Cepat lapo...tgh malam slalu kuar cari beger...padahal dinner makan btambah....huhuhu
  • Skang neh jadik Manager kat Sun Inn The Mines

Najihah @ G-ha

  • Minah paling rileks di kalangan kitorang...cooollllllll....
  • Peberet word - "Warreverrrrr.."
  • Klau gi class dulu suke sgt pakai tudung kaler "peach"...cam da tak de tudung len... Rasenye skang neh da pandai pakai tudung kaler len da kottt....
  • Minah scoot yang sempoi
  • Bile bcakap ala2 manje gituuuu....
  • Dia & mimie penah minat mamat yang sama...hahahah...berebut ar korang....

2 comments:

MiMieku said...

amboi ko..suka2 je kata aku nih 3 suku yer..pas tuh, bocor rahsia minat mamat yg sama..hahaha

MiMieku said...

beb, aku copy jap eh dlm blog aku..sowi