Monday, February 16, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Sepetang di fakulti...(14/2/2009)

Eh...valentine day kan ari neh...aahhh...layan ar...tak baik celebrate...lagho....ermmm ari neh aku, kembar aku, d & laila abeskan mase kat fakulti sampai petang coz nak siapkan proposal research yang nak kene submit sok...da la prot lapar giler...

Pe2 pon kene siapkan gak ari neh...coz malam kang nak study plak sok (15/2) ade test...Settle je print proposal kitorang tros gi makan kat kopitiam Sek 7 baru...lege dapat makan....
Aku yang tgh kelaparan...time neh ade dalam 20% je lagi nak siap...
D: Wehh..wat keje ar...keje ko nak tido jekkk...
Aku: Mentang2 ko da siap...blagak ko ekkk....aku bukan tido...tgh carik idea...ko ape tau...
Memperkenalkan...ni la kembar aku...name dia Eton...huhuhu
Wahhhhhhh....bestnyeee....leh gi makannnnnnn....

2 comments:

hisyamrahman said...

ehhh...mcm kenal jer kembar yang nama eton tuh...dier sewel sikit kot

GEODAIA said...

ehhh..ape plak en syam...saye ngan eton ok...kitorang kan kembar 3... yang lagi sorang tu yang tak bape sehat...

PS: jgn bagitau kat bullet saye ade kembar tau...ahakss..