Sunday, June 19, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Saaaaaaaaaaaaayang ABAH...!!

Sempena Hari Bapa ni kannnnnnnnnnnnnn...dengan rase penoh hormatnye saye ingin menyatakan rase sayang yang tak terhingge kepadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ABAH sayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...saye sangat suke gamba niiiiiii (abah + dila + saye).....gamba ni ade sentimental value pade sayeeee....eheeee...smua org akan kate abah dia terbaek untuk dia kann...cam tu gak saye & adek2 saye....btuahnyeeeeeeeeeee rase ade abah cam beliau...nak cite cam ne pon tak tauuu... sukar diungkapkan dengan kate2...huhuhuhuhu....

Tak lupe jugak untuk my FUTURE ABAH IN LAW...hehehehe.....harap maap kerane gamba di atas saye yg lebih terjojol kat depan...my future abah in law yg pakai baju biru tersenyum manissssssss tuuu...saye takde gamba beliau yg btol2 jelas...coming soon InsyaAllah....kikikiki...ok kepade ABAH, smoga kesihatan abah semakin baek ye...amin....

Juga kepade ayah2 sedare saye & ayah2 sluruh donia
SELAMAT HARI BAPA

Selagi MEREKA masih ada...sayangilah MEREKA
Jika MEREKA tiada lagi di dunia...sentiasalah doa & sedekahkan ayat2 suci Al-Quran untuk bekalan MEREKA di sana...

4 comments:

dee said...

slmt hari bapa..bukan utk lu..tapi utk bapa2, abah2, ayah2, papa2, daddy2, walid2, & yg sama wktu dgnnya...

tlg habaq kat abah lu..muka beliau mmg ade iras2 cam muka iqram..hehehe..

GEODAIA said...

malas ar gua nak habaq kat abah gua...kang dia bangge, riak, takbur & seangkatan dengannye, bdose tauuu... hahahahahaha...

klau abah gua cam iqram..gua plak cam sape....kahkahkahkah

dee said...

abah lu cam iqram..lu cam fauziahhhhhhhh N_W_....sila isi tmpt kosong tu sndrik,ok...hahahaha...

GEODAIA said...

heeeeeeeeeeeee...suke dengki ngan gua kannnnnn...kohkohkoh...