Tuesday, May 10, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Mulanya Di Siniiiiiiiiiiiiiiii.....

Kolej Shahputra (dulu) ------> University College Shahputra (skang)

Yeeeeee tuan2 dan puan2...mulanya di siniiiiiiiiiiiiiiiiiiii....mule ape...?? macam2 laaaaaaaaa...byk mende yg aku mule kat sini...masih segar-bugar dalam ingatan mase mule2 aku keje sini....ni la tempat aku mule2 carik rezeki... berkhidmat sebagai pensyarah selama 3 tahun 4 bulan...berdepan ngan karenah students yang kekadang wat aku naek antuuuu....hehehehehe....

Masok jek keje kat sini...mende penting yg aku carik...SUKAN....rase tak lengkap idop neh klau tak bsokan heh...kat sini la aku terjebak secare aktif ngan futsal...mase study kat uitm dulu men gitu2 jek juz men untuk fakulti...memang enjoy gilerrrrrrrrrrrr wa cakap luuuuuuuuuuu team sukan Shahputra nehh....happening & sangat gilerzzzzzz....bile diberi tanggongjawab jadi Pengurus Futsal Pompuan, so kene la aku ngadap bekeje ngan coach futsal yg garang nak mampos eh (mase mule2 dulu laaaa)....dalam pade garang2 tu pon leh ber"relationship"....tapi benonyeeeeeeee idok lew garang mane pon... "MUKE LEGEND TAPI HATI CUTE"...hahahahaha...tak kuase mak noxxxxxxxxx....

Sok kontinjen Shahputra nak berangkat pi UiTM Melaka untuk Sukan Kolej2 Bersekutu UiTM (SUKOB)...walopon aku da takde kat sane....sokongan padu untuk dorang tetap adeeee....aku cume mampu doakan dorang jadik JUARA KESELURUHAN lagi dan lagi dan lagiiiiiiiiiiiiiiiiii....!! Klau aku tak bz ngan keje2 aku neh mmg ngan aku2 skali pi sane kasik support...sedihhhhhhhh.....huuuuu......

ALL THE BEST FOR UCSA...!!

SHAHPUTRA DYNAMITE...DON'T PLAY WITH DYNAMITE...BOOM BOOM...!!

8 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

keje bagus2 iyer di UCS tue..;)

GEODAIA said...

da tak keje sane da... =(

dee said...

syabas..syabas..bagus smgt anda ni...terimalah tepukan ahmad albab dari kami warga UCSA...hehehe...

coach futsal tu dh tak garang dah..biase la kan, darah manis...kikiki..

GEODAIA said...

jom kite tepok ahmad albab sesame..

sambil tepok *ding ding ge ding ding ding dingggggg...ding ding ge ding ding dingggggg...*

lame gua tak jumpe coach tu... (padahal baru 2 minggu x jumpe)... hehehe

dee said...

dh tau lama tak jumpe, ape lagiiiiii...pakat ramai2 jom pi melaka...hahahahhaa....

GEODAIA said...

okeh..jumpe di sana...di sana...di saaaaaaaaaaanaaaa....!! (mimpi je la ko dayahhhhhhh)

mayunmayun said...

syabas kepada tenaga pengajar. tenaga pengajar memang mantop. cam af la plak. btw, miss u la sis

GEODAIA said...

huhuhuhu...miz u too darl...miz jugak yg len2...bile kuar dari shahputra idop ku rase kosonggggg... wahhhhh....touch screen gituuuuuuu...