Wednesday, April 27, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

owhh...sudah terase rimas....

Rimas...?? mengapakah...?? actually aku ni ngah rimas ngan rambot aku yg da panjang nehhhhhhhh....sampai paras pinggang da nehhhhhh...klau dibiar panjang lagi da same taraf ngan antu kak limah....hahahahaha...da banyak kali dok tanggoh2 nak potong....

Sebelom aku mai kursus neh....mase aku kat tempat keje la kannnn, tiap kali aku lalu jek depan bengkel, takpon bile aku pi jengah dalam bengkel, nanti ade la budak2 yg dok tanye gini:

"cikkkkkk...bile nak potong rambot ngan kitorang??"

takpon gini

"tak nak wat treatment rambot ke cikkkkkkk...??"

klau aku masok bengkel terapi kecantikan plak nanti ade la yg menyape:

"cik nak wat facial kerrrr...??"

Huihhhhhhhhhh....aku klau bleh mmg nakkkkkkkkkkk sangat sua kepale & muke aku ni kat budak2 tuuuu... best pe kannnnn...da la free....pastu sedap jek org urut2 pale...urut2 mukeeeeee....tapiiiiiiiiii memang aku tak de mase langsong wehhhhhh....dalam sehari mmg aku dok ke hulu ke hilir depan bengkel dorang ntah bape kali pon aku tak pasti....bile disape ngan soalan2 gitu kannnn...aku cume mampu jawab

"nanti2 i bawak kepale & muke i neh pi servis kat u oll k"

Klau weekdays jangan harap la aku nak anto kpale ngan muke aku neh kannnnnnn....da tentu2 aku keje... keje2 aku plak meeting tak abes2 dari senin sampai jumaat....so untuk merealisasikan impian aku memotong rambot aku ni kannn, aku rase kene amek coti la kottt....huhuhu...

5 comments:

dee said...

patutnya lu ckp gini..."nanti i tinggalkan kepale ngn muka i kat sini ek..klu dh siap servis.., u mesej or miskol"...hahaha...

GEODAIA said...

kahkahkahkahkah...hamboi nyahhhh... kasonye lawak...ko hengat kepale aku neh macam kepale patong yg ade dalam bengkel kat school aku tu ker... hahahahah...

dee said...

ala...lu kan iras2 PATUNG CENDANA...huahuahua...(nk pi muntah hijau sat....)

GEODAIA said...

huahuahuahua...mengong mu nehh...

wanny said...

smpai pinggang..sme sperti sy.!!

blh jd rapunzel laaa..!lawa kan..?
hahaa..

:D