Monday, November 1, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Haaaaaa...tido petang lagiiii...!!

Semalam kan ari ahad kannnnn....mmg siang tu aku ngan dee dok tperap kat umah jekkk... disebabkan kat tv pon bukan ade citer best sangat...dalam kol 3.00 pm cam tu aku pon wat la aktiviti memproses taik mateeeee....krohhh...krohh..krohhh...

Yang paling mengerikannnnnn...aku leh plak mimpi satu Indera Mahkota ni hancor...panjang la plak mimpi aku tuuuuu...aku leh tgk ngan jelas cam ne pokok2 besar tcabot & terbang sket jek lagi nak kene kete aku...time tu aku ade dalam kete...aku menjerit sambil menangeh-nangeh...

Aku dapat tgk gak cam ade lingkaran gelap kat langit sedot umah2 kat area umah aku tuuuu...aku nampak 2 puting beliung mengganazzz...arggghhhhhhhh....!! mase aku baru nak call mak aku tetibe aku tjage...fuhhhhh...lege mak noxxxxxxx...aku tak dapat bayangkan kalau mende tu btol2 jadik...

Siyes u ollssssss...menakotkannnnnnn....bile tjage tu aku tgk da kol 6.00 pm okehhh...tros aku bgn pi solat asar....tu la kannnnnn...org kate jangan tido petang...degil...!!

4 comments:

dee said...

mimpi yg memberi pengajaran n pembelajaran baru..huhuh..lain kali jgn tido petang lama2..ada paham??

patut la aku dgr cam bunyi org menangis teresak2 dlm bilik ko smlm..huhuhu...

GEODAIA said...

ko tak yah nak kencin...aku tak nangeh ehh..nangeh dalam mimpi jew... huhuhu

dee said...

ooo..mknanya aku dgr dlm mimpi gak la yg ko nangis tu..heheheh...

GEODAIA said...

hukhukhuk...giloooo....