Monday, August 23, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Sembang 0...

ehhhh...ari ni da 23 ekkk..?? yahooooooooooooooo...!! ari khamis nak balek KL....ari jumaat nak pi penang pulakkkkkkkkkkkk....yabbeda bedooooooooo...!! excited...excited...!! oooopppssss...tak bleh over2 di bulan poser....harap maap....

ermmmm....since poser ni kannnn...tak tau la nape kannnnn...aku rase cam bosan jer nak layan pesbuk ke hape jadah segale tenet nehhh....ni pon aku gagahkan gak la hapdet blog aku neh....klau takkkkkk....mau tahun 2011 nanti baru aku hapdet plak...eheheh....

aku ni baju raye tak bli lagi...cam biase laaaaa...aku lagi suke beli kat KL jekkk...byk sket pilihan & aku rase lagi murah kot dari kontan ni...smalam aku ngan dee kuaq pi jalan2 kat bandar....dapat la aku cekau beli 2 tudung ala2 tudung ariani....aku ni sebenarnye spesis wanita yg lebih selese pakai tudung bawal...tetibe plak smalam nampak tudung tu cantek tros ar aku sambar...

da puas pusingggg....kitorang tros jalan pi bazaar plak....actually kitorang ni bukan gemo sangat masok bazaar kerrrrrrrr...pasar malam kerrrrr....tapi disebabkan da alang2 kuar tu kannn...gi je laaaa....atau dengan kate laen nyeeee kitorang malas nak masak...eheee....

ape lagi aku nak bebel ni ekk..??

2 comments:

~ Ija ~ said...

ape motip entry ko ni nok?? hahhahah

GEODAIA said...

kene ade motip ker...?? ni blog sape..?? ikot suke aku laaa... hahahah...