Friday, August 13, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Family Day KEKAS

Butir2 adelah seperti berikot:

Tarikh : 7 Ogos 2010
Masa : 8.00 pagi - 6.00 petang
Tempat : Suria Beach Resort, Cherating
Tema : Aquaphoria

First of all....i would like to wish a million congrates to all members of KEKAS for this happening event...mmg meriah gilerrrrrrrrrrrrrr....aku nak tunjuk kemeriahan family day ni...nak upload gambo plak tak blehhh...senang2 tgk jek la kat pesbuk aku ehhh...

For this event...kitorang AJK KEKAS divide all staff dalam 5 umah sukan iaitu Kuning...Oren...Merah...Hijau...& Biru....anyway...congratulations to umah Biru coz jadik juare keseluruhan & umah Kuning pulak dapat anugerah untuk Rumah Sukan Paling "Havoc"....umah Kuning tu umah aku la tuuu...tu jek yg kitorang mampu....at least ade la gak kannnnn....men game asek kalah jekkkkkkk....ekekek....

Mase family day ni aku cume men bola tampar pantai...klau ikotkan semangat kesukanan yg ade dalam diri aku neh...mmg smua game aku nak men...tapi da name pon family day kannnnn...bia la setiap game tu ramai yg merase untuk bsukan & beriadah...baru la enjoyyyyyyyyy...!!

walaupon pagi tu ujan agak lebat...tapi Alhamdulillah...kejap jekkk...then event bleh diteroskan tanpa sebarang masalah....ape2 pon aku rase event ni agak bjaye & geng2 AJK puas ati bile tgk all the staff bagi kejesame yg baek untuk family day ni...

ni klau nak cite mmg panjang gilerrrrrr...so tak yah la kot ekkk...kesimpulannye aku malas nak taip panjang2...hehehehe...

7 comments:

dee said...

weh...keseluruhan sape yg last ek ari tu??huhuhu...tak tau ni...

GEODAIA said...

dengan BANGGENYEEEEEE...diumumkannnnn...pasukan yg menduduki tempat terakhir jatoh kepadeeeeeeee...UMAH KUNINGGGGGGGGGGGGGGGG....bangge ni..bangge ni...bukan senang nak dapat org yg redha cam aku neh.. kahkahkah

dee said...

hahahahhahahaa....aik... wat pengumuman cam nk maki org je??? hehehehe...

GEODAIA said...

ehhh...mane ade nak maki...?? ade ko nampak tande seru...?? tade kan...kan..kan...bulan pose neh tak baek maki2...ekekekek...

dee said...

yelah2...ayat2 ko baek je..sopan n teratur...huhuhu

GEODAIA said...

ehhh...mesti laaaaa...cikgu halim yg aja kannnnnnn..ekekeke

wehhh..ko gi hapdet blog ko tu..

dee said...

hapdet blog??tak senang la,...byk keje...huhuhu...