Wednesday, August 4, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

1 nite stand...

Ari minggu bebaru neh aku ngan bullet balek KL...memandangkan kitorang kene keje ari sabtu...so kene la btolak balek pas keje tuuu...klau takkkkkkkkk...ari jumaat kitorang da brambos dari kontan....heheheh...

Dari kontan...kitorang tros gi putrajaya coz bullet & the gang (HKC - Hijau Kuning Club) ade game bola kat padang presint 8....tunggu punya tungguuuu....team lawan tak sampai2....mmg hampehhhh....at last keputusan aritu HKC menang tanpa btanding...tapi ok gakkk...tak yah la dorang susah2 kejar bola kannnn....ehehehe...pas jek "game" dorang tu....kitorang gi lepak minom2 jap....then aku tros balek ampang & bullet ikot member dia balek genting-klang....

Actually aku mmg bkobar-kobar nak sampai umah coz adek-badek aku smua ade kat umah + anak buah aku yg sorang tuuuu....bukan senang nak jumpe skali camtu coz memasing dok jauh.... klau ari2 biase mmg mak abah je la yg ade kat ampang tuuu...

Ari ahad pas suboh kitorang 1 family bsiap nak gi family day opis mak kat Desa Waterpark... adek aku topek jek tak ikot coz nak balek PD awal....aku neh da try byk kali upload gambo2 utk entry neh...tapi tak tau ar nape blog ni jadik bengong tak leh nak upload....so....sape yg bace blog aku nehhhhh....korang layan je la ape yang aku merepek nih ekkkk....at least blog aku neh update la gakkkk...ehee...

Mase family day tuuu....aku layan senamrobik jek kejap ngan mak....pas tuuuu....aku tros blah salin baju terjun dalam kolam....aku neh mmg tak leh klau tgk kolam kerrr...pantai kerrrr...sungai kerrrr....otomatik kaki neh menggegel....hukhukhuk...da tak kuase aku nak men telematch sme tuuuuu....pas mandi....makan tengahari then kitorang tros balek umah....sampai umah aku bsiap plak nak balek kuantan...penat gilerrrrrrrrrrrrrrr...tapi aku puas even 1 malam jek aku kat ampang....sabtu ahad tu mmg full ngan pogrem....

B4 balek kuantan aku...bullet...alang & ieda (geng HKC) gi layan karok sejam kat wangsa walk.... pastu baru la aku & bullet btolak balek kontan....disebabkan kepenatan mandi-mande kat desa waterpark....aku layan tido sampai kontan....bullet drive....aku tak tau la mamat neh bawak kete bape kilo sejam....tak silap aku dalam 2 jam da sampai kontan....mentang2 aku tak sedo kediri da time tuuuu....huh...

11 comments:

dee said...

aku tau nape blog ko bengong tak leh upload gambo...sbb...tuannya blog pon bengong...hehehehe...

GEODAIA said...

bukannnnnnnnnn....sebab kawan kepade tuan blog ni yg bengong...atau lebih tepat lagi housemate tuan blog ni bengong...tu pasal blog neh bengong...hahaha..

*berape byk bengong daaaaaaaaa...

dee said...

mak aiiiiiiiiiiiii...takde kaitan langsungggggggggggg..

kesimpulannya...ko mmg bengong...hahaha...

GEODAIA said...

aishhh...pe plak takde kaitan...ko penah blaja research tak...?? tak pon penah tak ko wat research tak abes ker...?? (hahaha...sentap tak..?? sentap tak..??)

dalam research tu ade pasai dependent & independent relationship...cube ko kaji btol2 BENGONG tu relate tak antare aku...blog neh...ngan ko...?? hahahaha....giler panjang lebar komen aku...

dee said...

skali lagi bengong utk lu...mende yg lepas jgn dikenang...sentap ni...gua belum bersedia utk bercerita tntg research lagi..

beria2 nk explain psl relationship,kan...dulu mase DR. RAHIM suruh explain, apsal snyap jer..pastu sibuk citer psl in relationship la...ape ntah lagi laaaaaaa....hahahah....

GEODAIA said...

kahkahkahkah...aku mmg suke kasik sentap org especially ko...tambah plak bab2 research...ooppsss... tlepas lagiiiiiiiii....sori sori.. next time aku kasik sentap lagi... hahahah...

aku bukan pe...aku malas nak cite byk kat dr. rahim...kang dia soh aku tros amek phD skali ngan dia kanggg...abes..ko cam ner..?? hahahaha....

dee said...

aku???aku doakan moga ko dpt PHD ngn jayanya la...tanpa sederita mase master...hahahhaha....

weh...nnt aku bagi tau kat mak ko ek yg ko nk smbung master smla...pastu trus phd... hehehe...mesti mak abah ko sokong abis-abisan & berbunga2 di hati..

GEODAIA said...

ko jangan buat pasaiiiiiii... hahahahah...aku tak rele...tak rele.. fobia aku tak ilang lagi nehh...ekekeke...

dee said...

ok...klu mcm tu...kawen cepat...smbung blaja sama2 ngn anak nnt...(pesanan dr mak ko)...hehehe...

GEODAIA said...

hahahah...isah gilerrrr...

dee said...

malu la tu...hahahahha....(mak ko yg suruh ckp)...