Saturday, July 24, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Wat appointment tempat len...pegi tempat len...ape cerrrr...??

Hari ini (Sabtu, 24 Julai 2010)

Ape cerrrr...?? hermmm..gini ceritenyeeeeeeee...aku neh sebenanye da wat appointment ngan pusat servis proton kat semambu nak servis kete pagi nehhh....appointment kol 8.00 am....so pas suboh tadi bsiap then 7.30 am aku ngan dee kuar umah tros gi tempat yg "dijanjikan"....

Sampai sane agak awal....so...kol 8.00 tepat opis tu bukak tros bdesuppppp aku masok....mase aku kat kaunter tgh dok tunggu mamat proton neh setelkan urusan kete aku tuuu...skali aku dapat call...

Caller: Hello...ni cik hidayah ker..??

Aku: ye saye... (ala2 sopan gituuuu... =p)

Caller: cik ade wat appointment ngan proton edar servis ari ni kol 8.00 kannnn...??

Aku: ha ah...ni saye kat proton da ni...

Caller: owh...ye ke...?? cik pegi proton servis yg mane yek...??

Aku: erkk....saye kat proton servis yg btol2 tepi jalan besar semambu ni....

Caller: ok...takpe la klau cam tuuu...kami punye pusat servis kat lorong 2...kete cik da masok bengkel da ye...??

Aku: ha ah...saye da tsilap la nehh....??

Caller: It's ok..it's ok...saye juz takot cik tlupe...

Aku: ok...thank u....

Adesssssss....ropenye kat situ ade 2 pusat servis proton (owner len2)...da la jarak dua2 neh sekentot jekkk...aku mati2 ingat yg aku wat appointment kat tmpat yg aku pegi tuuuu....naseb la mamat proton tu tak tanye aku wat appointment ke tak....klau tak da tentu dengan bangge aku cakap aku da buattttt....sekali salah tempat daaaaaaaaaaa....klau takkkkkk...jatoh **malu** aku....koh...koh...koh....

Da setel servis kete kesayangan aku tuuu....terase pulak nak gi basoh....da bkeladak aku nengok...da bape kali aku cuci pastu ujan turun....tros aku malas nak cuci...aku gi anto kat car wash dkat ngan megamall....soooo...seawal 10.45 am...aku ngan dee merayau dalam mega smentare tunggu kete aku siap....aman jek rase jalan time2 camtu....tak ramai orang....

Da puas window shopping....dalam beh kurang kol 1.00 pm, kitorang tros balek....sambong tidooooo...zzzz....

2 comments:

Anonymous said...

npe ak rse nk gelak

-solehan

GEODAIA said...

mmg aku wat entry neh nak soh org gelak...kire objektif aku tercapai la ekkk...kohkohkoh...