Wednesday, July 14, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

3 tahun sudeyyyyyyyyy....

6 Julai 2010 - Genap ar 3 thn aku ngan dee keje kat sini....mendidik anak bangse dengan penoh kasih sayang & giler2...kihkihkih...ye arrr...tak kan nak siyes2 sangat dalam claz kannn....that's not i am...ade mase aku siyesss...ade mase aku nak btuko jadik ijau bile students degil nak mam & sebagainye laaaaaa....ustad madi la org yg btanggungjawab bawak aku & dee dalam dunia lecturer nehhh..hehehe...byk sungguh tunjuk ajar ustad since kitorang diploma sampai la da keje....sentiase ade nasihat untuk kitorang....jasemu akan we oll kenang sampai mati....

3 thn jugak la aku kenai spesis peluru yg bleh bcakap....aneh...tapi itulah kenyataanyeeeee...kihkih....peluru ni la yg ajo aku men bola....slalu tegor aku itu ini....ye laaaa...aku neh bukan ar btol sangattttt...selain dee...peluru ni jugak la tempat aku nak ngadu ape2....kekadang klau ngadu ngan dia neh kene ati2 gakkk...kangggggggggg...toinggg...kene balek kat aku....huhuhu...

3 thn keje sesame + 2 thn dok sesame mase degree + 3 thn diploma sesame = 8 thn ropenye aku ngan dee kenal....tapi kitorang btoi2 rapat mase degree sampai skang....kirenye 5 thn da la kitorang memasing da kenal ati budi....byk bende aku ngan dia kongsi sesame....penah nangis sesame....gado jangan cakap arrr...tiap2 ariiiiiiiiiiii....tapi tak penah la lagi kitorang gado sampai tak btego....mmg makcek neh sahabat yg sangat baekkkkk...

ape2 pon aku enjoy sepanjang aku kat sini....if one day aku ade rezeki kat tempat len....blom tentu aku dapat suasane cam ni....ishhh...tetibe lak sedihh...dah arrr...takmo type panjang2.... hikhikhik...

3 comments:

dee said...

makcik..o..makcik...citer ar pjg2 sket..baru nk touching td, terbantut dh..heheheh...dh 3 thn,kan..kan..kan..lame dah..hehehe...so???huhuhu...

tima kasih byk2 utk semuanya..dari dulu, kini n selamanya...lu pon mmg shbt yg sgt baekkkk...terhibur gua ngn kesengalan n nyanyian ala2 khatijah lu tu...hahaha..

GEODAIA said...

arrghhhh...malas aku nak layan tacim2 nehhh...next time...hikhikhik...3 thn da kan..kan..kan...so...tua da ko kat shahputra nehh...aku takkk... hahahahah...

ha ah kann...same laaaa...aku pon thibur gak ngan nyanyian ko ala2 crazy frog...kahkahkah...

dee said...

lu ar tuaaaaaaa....mengongsssssss..
crazy frog ek??takpa..takpa...ada lori ada bas...