Thursday, October 8, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

2 3 menjak yg amat membosankan....

Aku mmg bosan tahap gaban sejak 2 3 menjak neh...mau tak nyeeeeeee....aku tak leh nak tenet langsung....aku bukan kesah sgt nak ngadap facebook & blog kesayangan aku neh (tapi kesah la jugak...) yang paling penting keje2 aku....uitm jengka anta soklan kat email aku....klau aku ade 'berukband' (bak kate kak zura)...senang la sket keje aku....ni takkkk....payah nye la nak wat keje...

Ermmm....seb ar keje aku neh bukan dalam opis jekk...ade gak wat xtvt ngan students...klau tak mati kutu gak aku....bebaru neh...Kosmo! Varsiti Futsal Peringkat Kolej Shahputra diadekan kat kolej...ade 4 kategori....so...juare setiap kategori akan ke Grand Final kat UKM, Bangi....

Makaaaaa....ari neh (8 Oktober 2009) kami akan btolak ke KL pas maghrib kang....Grand Final akan diadekan dari 9-11 Oktober 2009....well...cam biase...harapan aku & coach sekurang-kurangnya ade di antare 4 team kolej neh dapat tempat....klau sme team dapat tempat lagi bagossssssssssssssssss....leh makan beso....coach lanje...heheheh....(mampos pokai...ehee)

Kepade kengkawan especially geng2 Shahputra...doakan la kami ekkk....eheee...

7 comments:

dee said...

Gud lak la ek...

Mimieku said...

ko lepak mana babe????..jd tak lepak kt tempat yg aku suggest tuh

Mimieku said...

dee: jom ar pi beraya..sombong eh...hahahaha.....

GEODAIA said...

aku lepak hotel kat kajang...aku pon tak sure ape jadah name hotel tu...klau ko rase windu kat aku... meh ar datang ukm...leh pelok ciom aku...eheheheheh...

aien said...

pelok cium siot hohohooo...yndu bgat ah tuh

Mimieku said...

aku tak main lah peluk cium..amacam? menang tak?adakah membesar sebagai juara?????

GEODAIA said...

wawawawawa...kurang menang arrr... heheheheh...ko ar mimie...tak datang...klau tak mesti Shahputra menang besar...kuikuikui...