Monday, July 27, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Dzakwan blakon....??

hikhikhikhik...klako lak aku dapat msg mak bbunyik cenggini "ari ni Dzakwan mula blakon di Bangsar"....aku pon tak tau la cite mende....tak call pon dila lagik...aku juz call mak then mak cakap cousin aku nak baby 2 hari untuk drama....cousin aku neh keje blakang tabir....agaknye maleh nak carik baby tu yg men petik je anak dila tu....ahaksss....

"Mama....wan malu laa nak blakooonnnnnn...."

8 comments:

dee said...

ke mana tumpahnya kuah..klau tak ke lantai...hahahahahaa...

GEODAIA said...

mama dia ngan mak long dia kan gile glam satu ketike dulu laaaaaaa....hahahahah

dee said...

dulu..kini..dan selamanyaa...hehehehe..

~ Ija ~ said...

nak otograph....

GEODAIA said...

meh mak long dia tolong sain kan... nak sain celah mane..? =p

Ieda said...

celah gigi desah leh ker?hahahhaha

aien said...

adakah berlakon dng pale butak ituh...wah ala-ala stonecold gitu...

GEODAIA said...

hahahahah...musti laaaaaaa....tapi skang da ade rambot sket2... ahakss...