Saturday, July 18, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Aku yg kompius...

Smalam aku ngan mak, abah & topek balik Loqstaq coz nak amek dila & dzakwan...walo cam ne pon ari neh kene balik KL gak coz sok aku da kene balik Kuantan lak...kitorang neh tak kire la otw gi ke...otw balik ke...mesti nak benti gak kat RnR Tapah...aku pon tak tau la nape tempat tu sentiase jek ramai orang....tapi otw balik neh tak benti makan pon...juz gi stesen minyak....aku ngan mak pon gi la masuk dalam toilet....bile da kuar t0ilet mende wajib gi depan cermin tol kan tudung jap....tetibe aku dgr salah satu pintu toilet dibuke...aku pon pandang la...coz ingatkan mak aku....skaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....lelaki yg kuar dari toilet tu....aje gilerrrrrrrrrrrr....aku tak de la menjerit cam yg slalu tunjuk dalam tv tu....klau laki masok je toilet pompuan....yg pompuan dalam tu pon jerit...arrrggghhhhh.....!!! Aku cover macho lagi...yg mampu kuar dari mulot aku cume "eh...??!!" then mamat tu leh tanye kat aku "ni tandas pompuan ek??".....aku pon membalas ngan muke agak kerek "abes..??" sebenanye aku kompius....takot aku ngan mak yg tsilap masok toilet....mamat tu tros blari kuar....bile aku kuar toilet aku nengok kat dinding tu bukan je letak signboard, siap lukis beso2 pic pompuan pakai skirt tu kannn....korang mesti tau cam ne kan....
bile aku da kuar toilet tu...aku nampak ar mamat neh bdesup jek bawak kete....dia tnampak aku tapi tros wat2 tak nampak...hahahahah....agaknye time tu da tak tahan sgt....asal nampak toilet tros je masok tak tgk da signboard.... moral of the story.....tak kan tu pon aku nak kasik tau...korang da besa kannnnnn.....lu pkir la sendiri....ahakss..

6 comments:

@zura said...

kah kah kah... lawak giler story ko ni... apsal ko x tangkap je mamat tu dayah... bior dia ketar kepala lutut... psssttt... mamat tu encem ke???? hahahahaha..

pu3syakira said...

hahaha...
ni dah mcm nak jadi kisah cinta pandang pertama kat toilet je :p

Eja said...

Kawan kepada kwn sy lak, buka pintu toilet tetiba ada lelaki dah tggu depan pintu. Pastu mntk duit. Dia x bg, terus kena tikam kat kepala. Mujur x kena otak.Masuk KMC. Patut la ms sy lalu kat bilik guard megamoll time tu nmpk pompuan pala berbalut tuala penuh darah. Rupanya tu kwn kpd kwn sy.

Ptg tu, kitaorg nk lawat bdk tu kat KMC, tp malang, terkurung lak dlm lif smpi kena tggu org KMC kopak pintu lif. Mmbr lak time tu duk ckp dia sesak nafas. X ke haru biru nk pujuk dia suh cool.Terus x jd gi lawat pesakit. Fobia naik lif. Sian bdk tu first time outstation dr kementerian tu...

MiMieku said...

mak aiii..cinta berputik di toilet..hahaha..

meh aku story sikit..dlu aku pon penah gak terkena mcm nih..aku tgh bsuh muka n btul2kan tudung..tiba2 sorg lelaki kuar dr dlm toilet tuh..aku tkejut tp still wat biase lg..tp dia lg nyer slmber badak..siap berdiri sblh aku,then btul2kan tie n rambut dia..lps tuh bru dia pndang aku thru cermin tuh..dgn tak semena2nya,tros gelak bagai nak gila...hahahha..then dia kata,alamak..sori ek..slh toilet

GEODAIA said...

klau cinte bputik dalam toilet tu ko la mimie...mak tak kuaseeee...

GEODAIA said...

kak zura: tak sempat lak nak belek mamat tu encem ke tak...hahahah...

pu3syakira: heeee...geliiii....

cik ja: mak aihhh...tragis tol...mintak simpang la jadik cenggitu...

mimie: bengong nak mampos mamat tu kan...hahahahah...klau aku kat situ...ngan aku bantai gelak tguling-guling kat situ