Thursday, June 11, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Pemergian Shukery Hashim...

Ermm...ape kene mengene arwah ngan aku? tak de kene mengene pon...cume family arwah dok dkat ngan umah aku & aku satu skolah ngan anak-anak arwah....kat Taman Tasek (area umah aku) arwah memang glamer bukan je becoz he is an artist tapi....sikap arwah yg tak menyombong & peramah....
Mase skolah dulu....anak2 arwah sgt la low profile....tak de la nak blagak & dorang t'golong dalam golongan student yg pandai2 gak la...pe2 pon...bagi mereka yg mengenali arwah mesti terase kehilangannya...
Same2 la kite bdoa smoga roh arwah di tempatkan di tempat2 mereka yg beriman...Al-Fatihah...

8 comments:

Ieda said...

emm teringat masa zaman2 ko berlakon ngn arwah kan..hehehhe

GEODAIA said...

syaiton nirrajim la ko neh...

Ieda said...

hehehhee jgn marah...nanti cepat tua...

GEODAIA said...

masalahnyeeeee..aku tak penah cite kat orang pasai mende neh...hahahahah....

danny said...

alfatiha

hisyamrahman said...

alfatihah....

MiMieku said...

alfatihah..

dayah: lupe lak ko penah jd "pelakon tambah" kan sblm nih??hahaha

GEODAIA said...

mimie vengong...