Tuesday, June 16, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Mir Dzakwan bin Rohaimi...

Heheheheh...tu la name anak buah aku yg baru dilahirkan semalam (15 Jun 2009) pd kol 5.30 pm (tak silap aku lew...) kat Darul Ehsan Medical Centre, Shah Alam....aku sgt la gumbira bile mak kasik msg bagitau yg dila da dalam wad tunggu mase nak bsalin...da petang sket dapat lagik msg yg dila kene operate coz dia cam da tak mampu nak push & jantong baby da maken lemah... tetibe time tu aku rase nak nangeh....touching arrrrrrrrrr....bile da dgr dila & baby selamat...legenyeeeeeeee...baby neh tpacul kuar ngan berat 3.35...
Kat bawah neh ade la aku letak pic dila & baby dia....tapi harap mangap coz quality gambar kureng mantop...ahaksss...tgh malam tadi abah sent kat aku....disebabkan tak puas ati nengok dalam hset...tgh2 malam bute tu jugak aku tros bluetooth dalam laptop...even ni je gambar yg aku dok ulang2 nengok malam tadi...tetibe menetes air mate aku....tis...tis...tis....Thanks God for the wonderful gift...!! Ape yg penting....aku tak sabo nak balik KL jumaat neh...


Dila yg kelihatan lemah di situuuuuuuu...

13 comments:

dee said...

congrats dpt anak buah...huhuuuhu...comelll...

GEODAIA said...

biase laaaa...tgk la mami dayah (poyo gile) dia...

Ieda said...

tahniah...sekawan yg 1 st dpt anak buah..huhuhu

aien said...

congrats hehee..tmbh sorg lagi ahli baru family ko kan dayah...

GEODAIA said...

ngeeeee...tq..tq...penyeri tu... da besa sket kompem slalo gado nyeee...

dee said...

smga tak ikut perangai nakal2 ko..hahaha...yg baik2 saje..

GEODAIA said...

elehhhh...ko nengok ar nakal mama dia cam ne...heheheh

dee said...

nakal dlam diam takpe...huhuhuhu..

GEODAIA said...

oooooo...cenggitu ekkk...ko saje je kan dee...

ieda said...

tahniah dik ...

ermm mana tak menitis air mata tuh .. terserlah kesakitan dan pengorbanan seorang yg bernama ibu ...

haaaaaaaa tu pengalaman tuh ... bukan suka2 tau .. kena tanggung sakit dan peritnya nak melahirkan seorang manusia ...

alhadulillah ...

GEODAIA said...

time kaseh kakkk...

~ Ija ~ said...

wawawa..selamat sudah adek ko bersalin..punye la over neves kakak nyer..aku nnt bersalin pun kalo bole aku nak kakak aku ade..takde la masuk labor room tuh..tapi at least aku tau dia kat sepital..hehhee..mengada..

GEODAIA said...

ko tu mmg ngengade...ala ija..mcm la ko tak tau...aku neh kan mmg hover...heheheheh...