Wednesday, May 27, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

OM Menanggggggggggggg!!!! Adek aku plak nak beranak....!!!

Heh...tu la keje aku...since students tgh cuti2 mesia neh....bsokan tak abes2...melompat je lew keje aku...Sukan 3 penjuru ari neh...kitorang geng2 OM UiTM jadik johan keseluruhan... yeeeehhhhaaaaaaaa....!!
Paling giler bile men ngan akak2 UPM....huishhhh...guard sampai aku tak leh nak kemane.... asek tjelepok je aku...hasilnyeeeee....injured yg lame jadik balik....dua2 lutot aku abes lebam mambam....adooyaiiiii....naseb ar pas neh cuti seminggu balik KL...leh ar rest cukop sambil adjust2 segale sendi yg kondem neh....
Satu hal lak lagi....muke aku abes rentong balikkkkkkkkk....wuuuuuuaaaaa.....hitam legam cam montot kuali....kompem nanti abah aku panggil balik aku ngan name KOGILAVANI tuuuuu.... nanti menggelupas lagik...aduuusssss....ni yg tak best nehhhh....
Tadi mak kasik mesej bagitau dila da kat spital coz da ade tande2 nak beranak....aku plak yg bderau darah....ye la...beranak neh btarung ngan nyawa....mak aku la yg cakap....aku mane tau...the latest msg aku dapat, dila tak bsalin pon lagi tapi anytime jekkk...
Ya Allah...pemudahkanlah segale-galenye....Amin....

7 comments:

hisyamrahman said...

nasib baik adik...kalau ko yang nak beranak...mmg aku terkezut dayah woit....

Mc Zue said...

HIDUPPPPPPP OMM..... HEBAT GILER SIH..

aien said...

ko legam2 pon cun lagi hehehee...
OM mmg hebat hehe...ko main mmg la menang, cube ko x main wakakakaa...
moga adik ko n bb ye slamat...Amin

dee said...

olahragawati shahputra tahun ni aku anugerahkan kat cik dayah ngn ucapan...truskan bersokan...

GEODAIA said...

huissshh...mau gempaq kolej klau saye yg beranak en syam...ish..ish..ish...

cikzu...tgk la sape koordinator OM kan...heheh

cun la sgt aien oooooiiii...skang neh bukan legam jekk...cacat pon yekk...tpakse jalan ngengkang-ngengkang...injured mehhh...tu tak kawen lagi tuuuhhhh...by the way... thanksss...tak sabo nak letak pic anak buah dalam blog neh...(excited nak mamposss..)

wehhh...aku mane layak pegang title tu dee...cik zu bleh arr... hahahahah...

Aku...kan Abangg said...

tak tau la plak nickname ko kogilavani setiap kali bulan mengambang.....montot kuali jadian agaknye....aukkkkkkkk!

GEODAIA said...

heheheheh....bang...abg peminat aril AF7 tu keee...heeee...tolong laaaaaa...tak sesuai la bang...