Friday, April 24, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Oooo...Majlis Pelancaran Blog JAIP ghopenyeee...

Mase aku menaip entry kali neh...aku berade di Kolej Komuniti sebelah Shahputra je nih haa... Selepas dipakse datang sini oleh McZue (Cik Zue)....McZue plak dipakse carik orang oleh Ustaz Madi...aku & member2 len datang je lew tapi tak tau ape objektif kaki kami melangkah masuk ke sini...heheheh...
Kitorang disoh masuk ke dalam makmal kolej tersebut....masuk2 je....kelihatan Encik Nasril sedang memberi penerangan tentang care2 nak bermain dengan blog...ish...tak sesuai gune word bermain kan....mengendalikan sebetolnyeeeeeeee.....
So...aku ingatkan ni Kursus Membina Blog....ghopenyeeee....Majlis Pelancaran Blog Jabatan Agama Islam Pahang....patot la masuk2 je makmal tros aku nampak Ustaz Badlishah yang meletop tu....tak kan la korang tak kenal....tapi ari neh dia tak pakai songkok...tu ade yang tak pasan kewujudan dia dalam makmal neh....bak kate Cik Ja...tak teselah keustazan dia bile tak pakai songkok...hihihihih...
Ok gak gi majlis neh...at least kitowang tau la tentang blog JAIP neh....pas tuh...dapat makan free....yummy...!!

3 comments:

asyraf hassan said...
This comment has been removed by the author.
asyraf hassan said...

ada link blog jaip nak surfff?

asyraf hassan said...

ada link blog jaip nak surfff?