Friday, March 27, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Penantian...

Skang neh aku ngan family tgh menanti orang baru yang bakal muncul dalam family kami...
Orang baru tu adalah baby yang bakal adek aku lahirkan....
heeee...aku ngan bro aku paling excited nak dapat anak buah....
Mak abah plak teruja nak dapat cucu pertame...

Klau diikutkan scan tu....adek aku cakap baby boy....
Tapi tak tau la kannnnnn....
Adek aku kawen dalam usia yg agak mude...
Dah la tgh study lagik...ksian kekadang aku tgk dia...
Tu pasal klau aku balik KL dia mintak tolong aku wat kan assignment....
Aku wat kan jugak...ksian punye pasal....
Tu pon baru2 neh dia amek kputsusan benti keje coz tak larat sgt....
Keje plak men check2 enjin kete neh...mau tak penat....

Pe2 pon aku slalu doa dia selamat lahirkan baby tu nanti....
Klau da besar sket nanti aku ajak gi men bola....
Topek aja karate & men ngan letrik....
Dila & mie aja cam ne nak beki kete....huhuhu....

5 comments:

MiMieku said...

aku pon tnggu anak ko..hehe

GEODAIA said...

pale hotak ko bjambol...huuu...

dee said...

penantian pertama yg aku tggu ialah ko kawin..hehehee...

GEODAIA said...

ko tunggu ar sampai lebam...silap2 ko yang kawen dulu...hihihihi

dee said...

ahahahahaaha...versi raja lawak...takde maknanye aku kawin dulu...klu mimie yelah kot..huhuhuhu...