Tuesday, March 24, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

eeee....marahnye akuuuuuuuu....!!!

Aku neh baek sgt ke? Blembut sgt ke? Saket tol jiwe aku ngan students neh...
Time presentation bleh plak satu group tak datang....
Klau sorang acceptable lagik...neh satu group....
Bile aku soh member2 sampaikan salam & pesanan maut aku...baru ar thegeh-hegeh nak kasik surat kunun2 tak datang claz sebab tak sehat....ingat aku nak accept surat2 neh...miss dayah korang neh nak mc paham takkkkkkkkk??!!!

Sem lepas pon penah gak satu group students aku wat cam neh...sori ar aku nak evaluate da presentation dorang....aku tak paham kekadang ngan generasi XY skang neh...klau aku dulu time presentation tu tak brani absent even tak sehat....dorang neh cam tak de kesedaran....repeat paper melambak-lambak tapi study cam tu jugak....tak de langsung inisiatif nak tingkatkan kemajuan diri tu....nak kate aku tak bagi nasihat....rasenye da berbuih mulut aku neh pesan itu...pesan ini....

Huh...stakat nakal students neh aku leh layan lagikk...tapi aku cukup pantang klau tak amek serius bab2 attendance & presentation neh....bengangnyeeeeeeeeeeeeee....!!!

5 comments:

MiMieku said...

perghh marah tul kwn aku sorg nih..sabaq ye prof..mmg je bdk2 skrg mcm tuh..almaklum ler aku pong keje kat ipta ni hah..fhm bebeno..tp kan kita dlu tak mcm tuh..tak brani nk buat surat absent nih..nk ponteng pon bkn main takot lg..bkn kite skema, tp respect lecturer yg dh bg ilmu kat kita..klu diorg tak restu ilmu yg diorg kasi, kita tak kan jd spt hari ini..

hisyamrahman said...

sabo bebanyak...lihat kepada cahaya yang terang...hahahaha...panggil diaorg, tanya sebab dan evaluate, kalau perlu diambil tindakan, teruskan

GEODAIA said...

klau tak sabo en syam...silap2 pecah dinding claz tu saye tumbok...ekekekek...

GEODAIA said...

eleh mimie...ye ke ko tak bani ponteng...bukan tiap ari isnin ko mesti tak de dalam claz? kikiki...

MiMieku said...

alamaks..tu time bile beb?ke aku lupe yg aku pnah jd kaki ponteng..hehe..(