Monday, February 9, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Kalau...

Kalau makan....
Biasenye aku amek 2 lauk jekk...tak reti makan banyak lauk

Kalau tido...
Suke tido dalam gelap...tak suke ade lampu

Kalau marah...
Sound direct jekkk...klau simpan saket ati...

Kalau shopping...
Suke bli baju & kasot

Kalau memandu...
Rase serabot drive dalam jem....if kat hiway biasenye drive stakat 110 jek...dulu slalu sgt kene saman...dah insaf...

Kalau bawak moto...
Da lame aku tak bawak moto...tapi klau dulu if bawak moto ulang alik shah alam - ampang aku akan make sure aku pakai yellow boot...ala-ala mat rempit gituuuuu...heh....bukan pe...untuk keselamatan...kekadang kat laluan moto tu ade mat rempit suke ngaco....if aku kene kaco yang bukan2 mmg aku terajang jek ngan boot tu...

Kalau dapat gaji...
Aku akan settlekan dulu bil2...simpanan...duit ptptn...untuk mak abah & adek...kutu...then baru aku shopping...klau bajet lari...window shopping je lewwww...

Kalau memasak....
Sambil2 tu mesti akan melalak cam2 lagu...leh wat satu album kompilasi....mak slalu tgur nanti dapat laki tua...heh...klau da jodoh ngan laki tua nak wat cam ne...hahahaha...yang skang neh kire tua la tu...tua dari aku 2 thn...

Kalau pakai jam...
Mesti pakai sebelah kanan...

Kalau melepak...
Skang neh da tak de mase nak lepak....klau dulu biasenye gi karoke & men pool...

4 comments:

hisyamrahman said...

kalau ader super power...pasti ku...????

GEODAIA said...

hahahah...bak kate nabil "ar lu pikir la sendiri.."

MiMieku said...

mak aii..tak de masa nak lepak..terkojut den..almaklumlah,org yg berdedikasi..huhu

GEODAIA said...

well..well..well..klau dayah yang dulu sorang yang berkaki lebar... dayah yang skang da tukar jadik bkaliber..hehehehe