Tuesday, February 10, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Aku yang kebosanan...

Da lame sgt rasenye aku neh tak bsukan...dak2 ade gak ajak men futsal tapi time plak tak kene... Mase aku ade kat kuantan tak de lak peluang...bile aku outstation @ balik KL (coz ade claz), time tu la dak2 panggil men...

Bosan rase hidup neh if tak de mase nak melompat-lompat & bsosial....dok ngadap buku je...mau jem gak otak aku neh...biasenye fakulti ade gak wat sport tounament especially futsal lew...if ade la kali neh...aku & the geng tak kan t'agak2 join...da la plak batch aku neh mmg geng2 kaki futsal mase degree dulu...so mmg tak de masalah la nak wat team...tapi bile ar agaknyeee...

Kolej pon ade gak wat tournament...tapi masalah problemnyeee...wat ari sabtu ahad...so... melepas ar gakkkk...bile jiwe neh da sebati ngan sukan...pale hotak neh slalu dok carik peluang to joining it...

The most important, when we actively involve in sport, we could:

1. maintain berat badan

2. meningkatkan semangat berpasukan/kejesame

3. creative - especially in strategy planning

4. of course badan lebih sehat & merangsang kecerdasan otak

5. btukar-tukar idea/pandangan

6. ape lagik ekkk? haaaaaaaaa...leh carik jodohhh...hahahahahah...

2 comments:

MiMieku said...

carik jodoh kunun..tu jek ko tau..huhu

GEODAIA said...

hahahahha...biase lewwwww...