Saturday, January 17, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Mari berpoco-poco...melenggang pata pata...laallalal

16/1/2009 (Jumaat) - Pas anta bullet kat terminal aku tros pecut balik kolej...nak tau pasai pa? Kolej ade wat Senamrobik & Poco-poco Perdana...huiishhh...best giler...da lame aku tak tkinje-kinje...time tu aku btol2 layan aktiviti lagho tu...hahahahah....

Majlis mule kol 9 pagi...mmg penuh depan kolej tu & of course menjadi perhatian pemandu2 yang lalu lalang...biase ar kolej plak tepi jalan....ade yang hon2...ade yang benti nak tgk...& mcm2 ada ar snang cite...

Yang sonok tu ramai gak lecturer yang same2 turun....sporting abes...sambutan dari students pon mmg menggalakkan....ade gak golongan minoriti yang tak involve...ape ar dorang neh...bile kolej wat aktiviti tak mo lak join...bile tak wat pon bising gak....hisshh...

Aku stuju sgt if aktiviti cam neh diadekan slalu...at least leh meransang kecergasan badan & kecerdasan otak....hope pas neh ade lagik aktiviti2 len yang kolej anjurkan...

2 comments:

hisyamrahman said...

pergh...padan la nampak dayah berseri and slim semacam je

GEODAIA said...

ngehngehngeh...bukan slim da neh en syam...da skeping...berseri tu plak ade la sebab len...huhuhu... berseri ke? =p