Saturday, August 6, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

BUKA POSER SENGSORANG... =(

Sepanjang idop aku kannnnnnnn....tahun ni la first time aku kene poser sengsorang...1st day & 2nd day poser, aku dapat la poser ngan family sebab time tu aku MC...demam...3rd poser aku da masok keje balek...so ari tu da kene la buke poser sengsorangggg...

Sedih ropenye ekkkk poser sengsorang nehh...korang aku tak tau la kannnnnnnn...mebi aku rase sedih sebab aku blom penah lagi poser kategori individu...klau dulu aku keje kat kontan, biasenye aku bbuke ngan dee tak pon ngan boipren (dlu boipren..skang tunang...ekekekek)....zaman study lak jangan cakap laaaaaaaa...syiokkkkkk bbuke reramai dalam bilik...biler teringatttttttt mmg rindu bangat gue bilang sama looooooooooo...ahakss...

Sambil bsahur & bbuke sorang2 tuuuuuuu, terbayang aku dengan manusia2 kat luar tu yang idop sebatang kara, merempat takde tempat tinggal, lagi2 plak kalau budak2 kannnnnn....sedih siotttttttttttt....aku ni patot bsyukurrrrr dalam aku dok sedih mengade-ngade tuuuuuuu, ramai lagi yg kurang bernasib baik...dorang lagi la sedihhhhhh....sob...sob..sob...

So, dalam bulan baek ni kannnn...elok la kite beramal ngan bersedekah & berkongsi rezeki kite...kite mane tau naseb kite esok luse kannnnnn....klau kite beramal ngan orang len...InsyaAllah bile kite susah, Allah permudahkan kite...

Dengan itu...sekian saja tazkirah petang untuk ari nehhh...semoga kite bertemu lagi dalam rancangan MANISKAH KURMA ITUUUUU....?? kohkohkohkoh...

3 comments:

dee said...

MANISNYA KURMA INIIIII..kesian lu sengsorang..jgn sedih2 ek.,thn dpn pose ngn hasben.,ok..hehehe..

rindu plaksss mase pose sesama ngn lu dolu2...huhuhuhu...

GEODAIA said...

klau gua PJJ, camne pon tetap poser sengsorang...uuuwwwaaaa...kene byk2 doa nehhh...bagi jadik PJD...huhuhu...

ye la kannnn...rindu nak sahur sesameeeeeee...bbuke sesameeee... pastu layan NUR KASIH...ekekeke...

Nota Put3 said...

Salam kenal
Tak apa la.. mula2 sorang2 pastu emm ramai lak..hee

Selamat berbuka dan "selamt hari Raya"