Tuesday, August 2, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

BAK MAI ADDRESS...


Hai tawan2...salam Ramadhan kepade semuaaaaaaaaaa...!! Haaaaaaaaa...ni aku nak habaq to all my beloved FRIENDS, STUDENTS, EX-STUDENTS & SESAPE YANG MENGENALI DIRI KU INI, lepas raya nanti aku akan NAIK PANGKAT....sooooooooooo dengan segale hormatnye aku nak menjempot...mende tak lame da ni wehhhhhhh...maken dekat majlis neh...maken senakkkkkkkkkkkkk lak aku rase..huhuhu....

Justeru itu (lame tak gune pkataan neh), kepade sesape yg nak kad bleh la inbox kat aku alamat korang ehhh...sape yg tak kesah aku jempot dalam pesbuk leh la habaq gakkk...lagi aku sukeeeeeee...bukan ape noxxxxx, mak aku conquer kad jemputan aku tuuuuu...cam dia lak yang nak kawennnn..harharharhar...ye laaa korang kene la pahammmmm...mak aku takde pesbuk nak menjempottttt....ekekekek....

Klau korang rase nak bagi address korang kat blog aku ni pon takpeeeeeeee...mane2 la yg senang okehhh... ape2 pon nanti aku akan upload pic kad jempotan tu kat pesbuk supaya lebih jelas, nyata dan teranggggggg... Untuk pengetahuan smua, majlis aku tu akan diadakan pada:

17 SEPTEMBER 2011 
UMAH AKU (TAMAN TASIK)

24 SEPTEMBER 2011 
UMAH PIHAK LAKI (LOQSTAQ a.k.a ALOR SETAR)

Sekian....makaseyyyyyyyyyyyyy...!!

4 comments:

atikah said...

Tahniah mek nyah!aku nk jd org pertama skali bg alamat kt ko..hihi

No 14,Lrg Kiri 14,
Kg Datuk Keramat,
54000 KL.

p/s:kalau xnak pos bg by hand pn ok gak..maklum le dekat je kot. ;)

dee said...

yeeeehaaaaaaaa.."mek yah nk kawen dahhhh!!"...jgn lupe tajuk invitation yg gua cdgkan tu..muahahahahaa...

nnt gua simpan kad lu yg sweeeettt tu wat kenangan, tunjuk kad anak2 lu..kahkahkah...

GEODAIA said...

tikah: thank youuuuuuuu...ok nanti if aku lalu area umah ko tu pe2 aku roger...lagipon area tu mmg tempat aku kencing berak..hahahah...

GEODAIA said...

dee: invitation yg lu cadangkan tuu...??!! hahahahah...gua wat lebih dari tu nantiii...kahkahkah...lu tak yah susah2 tunjuk kat anak2 gua.. nanti gua tunjuk senirik...muahahah