Wednesday, June 8, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

MISI MENCARI BAJU NIKAH

Okeh ye u ollsssssss...title terpakse wat ngan jelas supaye ade yg sudi membantu....aku ni ngah bizi nak mampos nehhh...pastu in the same time ngah menggelupor nak wat psiapan untuk "kenaikan pangkat"....

Aku nak tanye la kannnnnnnn..klau sesape yg tauuuuu mane butik kat KL yg juai BAJU NIKAH YG SANTEK2 & VAVAVOOOMMMM, mintak tolongggggggggggggggg sangat kabo ke aku yekkk...aku sebenonye MALAS NAK GI BLI KAIN, MALAS NAK GI ANTO KAT TAILOR, MALAS NAK PIKIR NAK WAT LABUCI GITU NAK WAT LABUCI GINI & atau dengan kate lainnyeeee AKU MALAS la kannnnnnn....aku nak mende yg da siap jekkkkkkkk....

Klau aku ni penganggur bertauliah, mmg aku design baju nikah tu senirik...silap2 siap jait senirik.... huahuahuahua.... *nak jait senirik kununnnnnnnnnnn...hakptuihhh*

Tolong akuuuuuuuuu...tolonggggggggg....!!

6 comments:

dee said...

design baju sndrik??jait sndrik??kahkahkahkah...gua gelak guling2 jap...nama jahitan pon tak tauuuuu...ade hatiii...hahahaa..

sori..i tak dpt m'bantu..i tak biase ngn Key Ell ni...kehkehkeh...

~ Ija ~ said...

ko pegi jer butik salikin sidek kat shah alam ke.. lynda rahim ke kt ampang tuh .. confirmmm vavavooooooomm.. ready duet jer..

GEODAIA said...

Dee: hamboi sakannye bgulinggggg..kurang sopan anak dara pak arshad neh..ekekekeke..

Lu tu benonye da biase sgt ngan Key Ell.. Cumeeeeeeeeee dalam pada dok biase tu pon leh sesat sampai sg buloh kannnnnn..ooppppsss.. Terlebih sudaaaaaa..

GEODAIA said...

Ija: aku nak vavavoom versi sedang2 gituuu.. X yah nak vavavoom sampai membazir..membazirkan amalan setan.. Hikhikhik..kekadang tu ade jek yg harga bpatutan then hasil pon santek.. Cumeee x tau kat mane..

ily♥ said...

ermm...aku hr tu tempah kat aqiza boutique kat tmn kosas, atas 7e. tp die ade yg ready made gak.. try ah tgk kt situ..

GEODAIA said...

ye ke ilyyyyyyy...orait darlinggg... tq for the info...nanti aku try pi situ... =D