Saturday, March 19, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Kedai mamak vs Bora Ombak

smalam kannnnnnnnnnnnn....aku ngan sahabat same2 menyetan mase skolah dulu (DOTT), kuaq lepak setelah agak lame tak meronggeng together...kononnyeeeeeeeee plan asal nak lepak kedai mamak jekkkkk....tetibe mase otw pi amek dia kat umah, dia call cakap plan tukarrrrr, dia nak lepak kat bora ombak....haaaaaaa...elok gak tuuuu...daripade lepak mamak dengaq ngong ngang ngong ngang cam langau.....skali sekale lepak layan live band kat situ release tension mak noxxxxxxxxx....

si dott pon da dapat permission hasben dia, sooooooo hape lagiiiiiiiiiiiiii...mmg kitorang gune mase tu btol2 la kannnnnnnn...layan live band sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la abes beh kurang kol 12.15 am... puas tgk performance kak nora & the band...coz kak nora tu sangat mesra pelanggan & sore mantap ala2 penyanyi kulit itam hokehhhhhh...best...best...best...!!

sebelah kiri aku tu la Kak Nora...gambo neh mase reunion skolah ritu...
(sile abaikan muke aku yg tengah "mengetawe" tu yek)

tapi kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....aku rase lagi puas sebabbbbbb....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sebabbbbbbbbbbbbbb....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ishhhhh...malu laaaaaaaaaaaa
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ok laaaaaaaaa...ok laaaaaaaaaa....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sebabbbbbbbbbbbb...aku dapat men"sumbang"kan satu lagu ngan band nehhhhhhhhhh.... hahahahahahahahahahahahahahahaha (ketawe kepuasan)....

aku ngan adek neh (rakan duet Kak Nora) nyanyi lagu Senja Nan Merah....entry sebelom neh aku ade meluahkan rase rindu nak men"sumbang"kan sore atau dengan kate laennye melalak atau dengan kate yg lebih lembotnye menyanyi la kannnnnnnnnn....akhirnyaaaaaaaaa...dapat gakkkkkk....hekhekhekhekhek....

ok sekian saje entry di pagi sabtu yg indah ini...lapaqqqqqqqq...nak bekpes...tata titi tutu....

7 comments:

dee said...

btol2 ikhlas muka "mengetawa" ko dlm gambaq tu..kehkehkeh...

sedap ke lu nyanyi???muahahhaha...

GEODAIA said...

awai bangonnnnnnnn...klau tak time cam neh blom tentu lagi bangon...hahahaha...

aku klau ketawe mmg ikhlasssss... kikiki...aku nyanyi nak kate sedap cam lu mmg tak laaaaa...tapi sedap la gakkk... cam crazy frog...kofkofkofkof...

dee said...

hek elehhhh..ckp org, lu pon sama jer...awaiiiii bangonnnn...siap wat entry...kehkehkeh...

patutnya lu wat video nyanyi smlm..baru la leh kritik sdp ke tak..hehehe...

GEODAIA said...

heheheheh...aku bangun awai bsebab...

video..?? tak yah arrr...kang kene kad merahhhhh...ekekekek

dee said...

tau dah sebabnyaaaa...muahahaha..

takdenye ko kena kad merah,.tapi, confirm dpt bisnes kad,..trus wat album..hehehe...

GEODAIA said...

huahuahuahu...hagak2 wat albummm... wat album dalam pesbuk leh arrr... kihkihkihkih...

dee said...

hehehe...dh kuciwa ke..cita2 dolu tak tercapai,kann...

takpe la, album dlm pesbuk lg best & ssuai ngn lu..kikikiki