Monday, July 13, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Time2 nih la kete aku nak wat hal....

Petang smalam aku ngan abg peluru kuar gi makan naek kete comel aku tu...tgh aku ngan dia dok kukikukikuki bgurau sende tetibe kete aku neh mati enjin tetibe....aku ingat kan si peluru neh saje nak memain....mau tak nye dia leh gelak2 sedangkan aku neh da gelabah biawak da neh...
Then....dia cube lagi dan lagi dan lagi....same gak....gaye nye cam timing rendah....tapi tau la kan...pas men minyak leh la jalan tapi agak tsengguk-sengguk....hishhhh...kete neh pon...tgh2 bulan neh la dia nak wat hal....
Ermm...memandangkan time tu pon da maghrib....aku pon bawak la kete aku tu balik umah dulu...pagi tadi b4 gi keje tros anta workshop yantosan kasik servis tros...senang cite....jgn la ade mende2 laen yg rosak....mampos pokai aku....!!

16 comments:

dee said...

moral of da story...jgn bergurau senda di waktu senja..hahahahah

GEODAIA said...

pandai la koooooooooo...

dee said...

aku tauuuu...time kasih atas pujian ko..

mia.the.daisy said...

heee~~
tu mcm hint2 miss dayah kna tuko kete baru tuh..
huhu..
;)

Ieda said...

emm join the club la dyh..cepat2 tukar kete baru..xckup duit...mt kat deesah...hahhahaha

GEODAIA said...

hamboi miaaaaaa...i klau nak tukar kete...nak tros bli ferrari..tu pasal kene kumpol duit dulu tu... ahaksss...

GEODAIA said...

ha ah kan...bleh wat club viva wahlawei...heheheheh

~ Ija ~ said...

Boleh ke nak mintak kat Dee duit kalo x cukop??? hehehe.. Deeeeeeeeeeeeee.. (wat manja2)

@zura said...

haa.. tu laa padahnyer kalu wat maksiat di senja hari... hahahaha...

GEODAIA said...

Astaga...maksiat? Kami tak bsalah cik...tolong cik...kami gi makan jekkk...huhuhu...

Mc Zue said...

SETUJUUUUU....

GEODAIA said...

setuju ape cikzu...setuju yg dayah baek kannnn....hahahahah....

MiMieku said...

no komennnn.....hahaha..sbb mlm sblm tuh aku ada mimpi kete dayah rosak,..hahaha..ko naik roket je lah,smbil bwk peluru ko..

GEODAIA said...

aku tak mo naek roket...gayat... aku nak naek bullet train...hahahah....

MiMieku said...

uikss..ko nak naik bullet train??biaq betoi??hahahaha..sekali lg aku berfikiran itu..

GEODAIA said...

ko mmg tooottttttttttttt mimie...