Thursday, June 18, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

uuuuwwwwaaaaaaaaaaa.....

uuuuwwaaaaaaaaa....nangeh je lew yg aku mampu bile handset Sony Ericsson aku jatoh dalam lobang jamban kat opis....arrrgghhh....tension...tension...!!! selame neh klau gi toilet kat opis aku susah nak bawak hset...nape la tetibe lak hari neh aku leh lupe yg hset tu dalam poket suar akuuuuuuuuuuu....!!! tu la kannn...mende da nak jadikkkk...
kuar je toilet aku tros blari (mcam lari pecut 100 meter) gi jumpe dee ajak dia tman aku gi maxis...aku nak tros wat sim card baru...naseb la dalam sengah jam jek da leh pakai sim card tu...& naseb baek jugak la aku ade simpan hset LG yg abah kasik kat aku...aku pon cume pakai satu no...so hset tu x penah pakai...bile sim card baru aku da aktif aku pon nak bagitau la org2 tsayang yg dorang da leh call aku....tapiiiiiiiiii....aku da jadik cam org jakon baru nak blaja pakai hset....nak type msg pon lembab cam sipot....
sedihnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

9 comments:

~ Ija ~ said...

alaaa ciannyer.. terharu aku bace cite ko ni..takpe..nnt kumpol duet manyak2..g beli I-Phone 3G eh..

NApe ko tak korek balik hp ko?? :)

dee said...

uuuwwwaaaaaaa....sedih gler kawan aku ni..sabar ek..aku ade cara mudah camne nak dptkan henset baru..

Mc Zue said...

ALAHAI CIANNYA DIA.. TU LA BANYAK DOSA NGAN SAYA LAGI... PENTERNAK VIRUS KUNUN..KIKIKIKI

Ieda said...

bkn ker slama nie ko mmg cam sipotttttt?hahahaha ada haku heran?

aien said...

ala alaaa nasib tidak baik laa sudah...x pe bak kate ija kumpul uit ko bli I-Phone ek hehe...

Nasib baik ade phone spare kan eheh...
Musti Phone LG ko tuh hepy ko pkai die lorrr...

GEODAIA said...

ija: heee..najisss...nak korek? kang sbulan aku tak makan kang...

dee: care mudah? cam ne dee? curik ek...hisshhh...ko jgn wat gile... masuk lokap kang...

cik zu: eee...ksian tak ikhlas lgsg..

ieda: klau aku sipot...ko plak sipot vavi..hahahahah

aien: malasnye nak kumpol duit pastu bli hset lenn...aku skang kumpol duit untuk mende len...

Pian`z said...

ala apa susah abg peluru kau duit gaji tak pernah abih soh je dia bli yg 5G utk kau...tapi kan apasal kau tak slop balik je dlm lubang jamban tu ambik hanpon kau tu....hehehe

dee said...

cara mudah yg aku nak bg tau tu..same cam ape yg abg pian cadangkan..hahhaaa...bernas tak??

GEODAIA said...

uuuwweekkk...klau korang mesti selop je kannnn...tak de maknenye lew aku nak selop...

hisshhh...abg pian nehh...wat pe nak kaco duit abg peluru...