Monday, March 23, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Lawa tak muke aku...? huhuhuhu

20 Mac 2008 (Jumaat)

Jumaat adalah hari yang sangat panjang bagi aku coz aku mmg takde claz lgsg...So sehari suntuk aku dok kat tempat aku wat keje2 len...dok di atas kerusi yang da berbunyi krok krek krok krek..mungkin menunggu mase nak jahanam kot...

Sementare menunggu jam mencecah 3.30 pm, aku men2 handset aku...tgk gambar, bace mesej & delete2 mesej...x larat ngadap pc dari pagi...Tetibe aku didatangi seorang camerawomen bertaraf amatur yang mmg sawan menangkap gambo...Sampaikan muke toye aku pun dia sudi nak amek...Name camerawoman tu ialah Zetty...disebabkan dia da tua, so aku kene la panggil "Kak Zet"...hehehe....dia neh klau tgk cam ganaz tapi...tlalu beremosi ngan kaler PINK....coooiiii... tak sesuai lgsg...Aku rase ar kan...klau cari bf pon silap2 dia nak carik laki yang minat kaler pink jugak....tapi golongan PINKY BOY neh biasenye auuuwwww....kikikiki...

Kak...cube la cari kaler yang sesuai ngan attitude lu yang rock tu...kaler itam ke...kelabu taik itik ke...ijau taik lembu ke....heee...

Ni la minah camera tu...bukan men lagik bgambo ngan vokalis Bunkface (Sam)...bawak2 la insaf kak oooiii....awok tu da tua...hahahahah....

4 comments:

MiMieku said...

cun siottt!!!!!!teruja aku!!!

GEODAIA said...

Time kasehhhhh...susah2 je puji... hehehehe...

dee said...

mimie tu seme mende nak teruja...

MiMieku said...

aku teruja dgn spesis2 tertentu jek..huhuhuhu