Wednesday, January 14, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Padan muke student aku...

hahahahah...kelaka aku tgk muke student aku sorang2 bile aku cakap nak wat ONE MINUTE TEST ngan dorang....sebelum aku distribute soklan tu...mcm2 dorang ngeluh kat aku coz aku tak cakap pon ade test....then aku cakap ar yang aku nak kasik tu soklan general jekk...

ade 15 soklan yang perlu dijawab dalam seminit jekkk....sape yang alert & focus, dalam 5 saat da settle...

soklan dia cam neh...

DIRECTION: DID EVERYTHING BEFORE DOING ANYTHING

1. Write your name at the upper left corner of this paper.
2. What is the name of your school?
3. What course are you taking up?
4. Write the name of the person at your right.
5. What is the sum of 2345 + 685743 x 88 - 234?
6. Write your address at the upper right corner of this paper.
7. Who is your favourite actor?
8. Who is your favourite actress?
9. What is your favourite movie?
10. When you reach this item, say hello to the person next to you.
11. What is the meaning of the acronym ASAP?
12. On the left side of this paper, write the name of your favourite pet.
13. On the right side of this paper, write the name of your mother.
14. At the bottom part of this paper, write the name of your best friend
15. Do only activity number one and two.

Menggelabah aku tgk student aku jawab soklan2 tu....bile aku soh bukak je soklan...men jawab jekk...bukan nak bace direction dulu...dalam ramai2 students tu...ade dalam 2 orang jek yang bleh settlekan test tu....padahal test tu cume nak dorang jawab soklan 1 & 2 jek (bace soklan 15)

Ermmm...moral of the story is....read everything before doing anything....

1 comments:

MiMieku said...

ko mmg sokmo wat org pening...smpai aku migrain lah dok seumah dgn ko..hahaha..jgn mare